Over ons

Studievereniging Fides, ook wel SV Fides genoemd, is de studievereniging van de opleiding HBO-Rechten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. SV Fides is in 2007 opgericht voor en door studenten.

Studieverdieping én ontspanning


Tijdens de opleiding HBO-Rechten worden de studenten in 4 jaar tijd opgeleid tot jurist die op een breed vlak inzetbaar zullen zijn. Hierbij is het van belang om te weten hoe het recht in de praktijk op verschillende manieren wordt toegepast en uitgevoerd. Door het organiseren van studie gerelateerde activiteiten komen de studenten al tijdens hun studie in aanraking met de praktijk. Als jurist in spe is het handig om een groot netwerk op te bouwen. In de juridische wereld draait het immers om kennis, maar ook om de juiste connecties.

Naast studie gerelateerde activiteiten organiseert SV Fides ook activiteiten die zorgen voor ontspanning en gezelligheid. Deze activiteiten zorgen ervoor dat je als student zijnde je medestudenten (beter) leert kennen en ook hier een netwerk mee opbouwt.

Kortom, als je lid wordt van SV Fides krijgt je de kans om studiegenoten te ontmoeten en te netwerken met mensen uit het bedrijfsleven.