Studievereniging Fides ("SV Fides") is de studievereniging verbonden aan de opleiding HBO-Rechten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. SV Fides is in 2007 opgericht door studenten van de opleiding HBO-Rechten met als doel om haar leden dichter bij elkaar en de opleiding te krijgen.

Studieverdieping én ontspanning


Tijdens de opleiding HBO-Rechten worden de studenten in 4 jaar tijd opgeleid tot juristen die op een breed vlak inzetbaar zullen zijn. Hierbij is het van belang om te weten hoe het recht in de praktijk op verschillende manieren wordt toegepast en uitgevoerd. Als jurist in spe is het handig om een groot netwerk op te bouwen, in de juridische wereld draait het immers om kennis, maar ook om de juiste connecties.

Naast studie gerelateerde activiteiten organiseert SV Fides ook activiteiten die zorgen voor ontspanning en gezelligheid. Deze activiteiten zorgen ervoor dat je als student zijnde je medestudenten (beter) leert kennen en ook hier een netwerk mee opbouwt.


Het laatste nieuws

Aanpassing privacyverklaring

SV Fides heeft haar privacyverklaring aangepast.  In de oude verklaring stond nog dat SV Fides een vicevoorzitter heeft, inmiddels werkt SV...


SV Fides goes Boedapest 2020!

SV Fides goes Boedapest 2020!

Szia! Op woensdag 11 maart is SV Fides vertrokken naar het geweldige Boedapest....


Lezing Frank Wieland!

Lezing Frank Wieland!

Donderdag 20 februari vond de lezing van mr. Frank Wieland plaats. Om 18:30uur...