Nieuws

Gezocht: actieve leden!

Lieve leden,

Na de ongelooflijke inzet van onze actieve leden van het afgelopen jaar, zijn we nu weer op zoek naar nieuwe krachten die onze vereniging willen komen versterken in één van onze commissies! Lijkt het je leuk om activiteiten, (buitenlandse) uitjes, feestjes of misschien wel de introductie te organiseren? En daarnaast een streepje vóór op je CV ermee te verdienen? Lees dan snel onderstaande vacature en solliciteer tot uiterlijk 14 september!

Activiteitencommissie

In deze commissie organiseer je samen met je commissieleden onze uitstapjes naar verschillende juridische instanties, zoals naar de Hoge Raad, een tbs-kliniek, een gevangenis of het ICC. Ook nodig je interessante sprekers uit voor onze lezingen en workshops en leid je deze in goede banen. Daarnaast zorg je voor ontspanning, door af en toe ook informele activiteiten te organiseren voor onze leden. Let op: voor deze commissie is enthousiasme en inzet essentieel!

Feestcommissie

Welkom in de gezelligste commissie van de vereniging: de feestcommissie! Samen met je medestudenten zorg jij ervoor dat er maandelijks een borrel wordt georganiseerd en dat er van tijd tot tijd een (thema)feest op de planning staat. In deze commissie zul je met name werken voor Fides, maar ook regelmatig contact hebben met andere gezellige studieverenigingen, om samen iets moois neer te zetten.

Reiscommissie

Heb je alle mooie foto’s van onze reisjes al gezien? Of ben je misschien wel met ons meegegaan? Dit is je kans om zelf zo’n reis op te zetten voor al je medestudenten. Je kiest zelf de bestemming en (de duur van) het verblijf en maakt een mooi programma, zodat Fides ook komend jaar weer voor onvergetelijke herinneringen in het buitenland mag zorgen.

Introductiecommissie

Wil je graag onderdeel uitmaken van de organisatie of heb je een aantal goede ideeën om de leukste week van het jaar nóg beter te maken? Solliciteer dan snel voor een plekje binnen deze commissie. Let wel op dat deze commissie de meeste tijd van allemaal inneemt en dat je wellicht geen mentor kunt zijn tijdens de introductie zelf. Ook hier geldt dat inzet en vooral enthousiasme essentieel zijn!

PR-commissie*

Ben jij creatief, kun je aantrekkelijke promotieberichten schrijven en ben je handig met social media? Dan is deze commissie misschien wel iets voor jou! Solliciteer direct of vraag ons naar wat meer informatie en wie weet help jij ons komend jaar om de vereniging groter te maken!

Arnhemcommissie

Deze commissie is er speciaal voor onze leden die ook in Arnhem leuke activiteiten of feestjes willen opzetten. Zo heeft de Arnhemcommissie in het verleden de introductie georganiseerd, de jaarlijkse pubquiz en zijn ze nu druk bezig met het neerzetten van ons after-introfeest in deze mooie stad!

Sportcommissie

Deze commissie gaat zich bezig houden met onder andere de santa run en de batavierenrace van dit jaar. Dus ben jij een beetje sportief, vind je het leuk om met sport bezig te zijn en andere mensen hiervoor enthousiast te maken? Dan is dit een commissie voor jou!

Reünistencommissie

Solliciteren voor deze commissie is voorlopig helaas alleen mogelijk voor onze oud-bestuursleden. Ben je benieuwd naar wat het inhoudt? Stuur dan een mailtje naar onderstaand mailadres en wie weet zien we jou terug in deze commissie.

Solliciteren naar een commissie kan door een mailtje te sturen naar secretaris@svfides.nl met daarin je naam, klas, telefoonnummer, motivatie en je voorkeur. Het is ook mogelijk om meerdere voorkeuren op te geven.

*PR-commissie: als je hiervoor wil solliciteren, dien je een originele motivatie te sturen waarin je je creativiteit laat zien. Schrijf bijvoorbeeld een leuk Facebookbericht of maak een fotocollage over Fides ?

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen