Het XVe (II) bestuur

Het XVe (ll) bestuur der Studenten Rechten Vereniging Fides.

Voorzitter: Sam Beumer
Secretaris: Esmay Iflé
Penningmeester: Ilona Geurts
Commissaris intern: Quinty Arts
Commissaris extern: Hans Simons

IMG_2402.JPG

                                                       

Sam Beumer - Voorzitter

Lieve leden, 
Mijn naam is Sam Beumer, ik ben 21 jaar en ik zit momenteel in het vierde jaar van de opleiding. Twee jaar geleden ben ik voorzitter geweest van de sportcommissie en penningmeester van de introductiecommissie. Het afgelopen jaar heb ik mij ingezet als commissaris intern van het veertiende bestuur en dit jaar zal ik vol enthousiasme de functie van voorzitter vervullen binnen het vijftiende bestuur. Ik heb zin in een nieuw bestuursjaar met veel nieuwe uitdagingen. Het lijkt mij heel leuk om zoveel mogelijk van jullie te leren kennen, dus wees niet bang om gezellig een praatje te komen maken! We gaan er een top jaar van maken met zijn allen.

Sam Beumer

voorzitter@svfides.nl

c30f87f3-4e2f-4f6b-ac0c-ac926eaaf970.JPG


Esmay Iflé - Secretaris

Hoi lieve leden,

Mijn naam is Esmay Iflé, 22 jaar en ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding. In mijn eerste jaar werd ik actief lid bij SV Fides en heb ik mij kunnen inzetten als lid van één van de mooiste commissies, namelijk de feestcommissie. Dit jaar ga ik mij inzetten binnen het vijftiende bestuur en zal ik met veel plezier de functie van secretaris gaan vervullen. Ik zal mij vooral bezig houden met de administratieve taken binnen de vereniging. Ik kijk er onzettend naar uit om samen met mijn medebestuursleden en jullie er een onvergetelijk lustrumjaar van te maken.

Mocht je vragen hebben over het lidmaatschap of over iets anders, dan kan je bij mij terecht. Natuurlijk kan je mij ook aanspreken voor een gezellig praatje!

Esmay Iflé

secretaris@svfides.nl

IMG-1470-Facetune-10-09-2021-16-06-31.jpg


Ilona Geurts - Penningmeester

Lieve leden! 

Mijn naam is Ilona Geurts, 21 jaar oud en ik zit op dit moment in het tweede jaar van de opleiding. Dit jaar vervul ik de functie van penningmeester binnen het vijftiende bestuur. 
Sinds vorig jaar ben ik actief lid en heb ik in de PR-commissie gezeten en was ik de penningmeester van de feestcommissie. Mijn taken binnen het bestuur zijn het bijhouden van de financiën, het betalen van facturen en het opmaken van de begroting. Ik heb er heel veel zin in om het komende jaar samen met de andere leden van het vijftiende bestuur, er een mooi lustrumjaar van te maken! 

Mochten jullie vragen hebben of even willen kletsen, dan kunnen jullie altijd bij mij terecht! Hopelijk zie ik jullie snel!

Ilona Geurts

penningmeester@svfides.nl

204850cb-730f-4b1b-8ac1-ee55c4eaa88e.jpg


Quinty Arts - Commissaris intern

Hey lieve leden!
Ik ben Quinty Arts, woon in het mooie Nijmegen, ben 21 jaar en dit is mijn tweede jaar op de opleiding. Afgelopen jaar heb ik als secretaris deel uit mogen maken van de feestcommissie en heb dit als gezellig en leuk ervaren. Dit jaar zal ik de functie commissaris intern gaan vervullen. Hiermee ben ik verantwoordelijk voor een aantal commissies en pak ik het stukje sociale media op. Ik heb enorm veel zin in dit jaar! 

Weet dat je altijd bij mij terecht kan als je ergens mee zit, vragen hebt of wanneer je even gezellig wil kletsen.

Quinty Arts

intern@svfides.nl

IMG-1471.jpg


Hans Simons - Commissaris Extern

Hoi leden!

Ik ben Hans Simons, woon in Nijmegen, ben 21 jaar en zit in het vierde jaar van onze opleiding. Afgelopen half jaar heb ik als secretaris deel uit mogen maken van de activiteitencommissie. Dit was voor mij een leuke en leerzame ervaring. Het komende half jaar zal ik de functie commissaris extern op mij nemen. Ik zorg voor alle contacten buiten de vereniging. Ik heb enorm veel zin om met alle leden er een super lustrumjaar van te maken! 

Voor vragen of voorstellen kun je altijd bij mij terecht! Natuurlijk ook voor een gezellig praatje.

Hans Simons

extern@svfides.nl

16abbfb9-f223-42c3-9c73-f4cbee91830e_2.jpg