Het XIVe bestuur

Het XIVe bestuur der Studenten Rechten Vereniging Fides.

Voorzitter: Murad Baker
Secretaris: Danjel Hoveijn
Penningmeester: Sterre Leussink
Commissaris intern: Sam Beumer
Commissaris extern: Maare de Visser

image00002.jpeg


                                                       

Murad Baker - Voorzitter

Hallo beste leden,

Ik ben Murad Baker, 20 jaar oud en zit in het derdejaar van de opleiding. Al sinds mijn eerste jaar zet ik me al actief in voor onze mooie vereniging. Ik ben begonnen in de feest- en PR-commissie, heb afgelopen jaar in het dertiende bestuur gezeten als commissaris intern en ik mag mezelf dit jaar de voorzitter noemen van het veertiende bestuur der SV Fides. Ik kijk er naar uit om samen met mijn medebestuursleden nieuwe uitdagingen aan te gaan en er een topjaar van te maken! Daarnaast ben ik vaak te vinden tijdens onze activiteiten of op een van onze borrels. Wees niet bang om mij aan te spreken, ik vind het namelijk leuk om met onze leden in gesprek te zijn. 

​Murad Baker
voorzitter@svfides.nl

image00006.jpeg


Danjel Hoveijn - Secretaris

Hoi lieve leden!


Ik ben Danjel Hoveijn, 22 jaar en ik woon in Nijmegen. Op dit moment zit ik in het derde jaar van mijn studie. In mijn vrije tijd maak ik graag een ritje op de motor en daarnaast zit ik vooral veel op het terras. Dit jaar zal dat wat minder worden, want ik loop tot februari stage & ik zal de functie van secretaris gaan vervullen in het veertiende bestuur der SV Fides. Vorig jaar was ik voor het eerst actief lid binnen SV Fides, namelijk bij de activiteitencommissie en de PR-commissie. 
Ik heb erg veel zin in het aankomende jaar en ondanks de coronacrisis gaan we er zeker wat van maken! Wanneer je een vraag hebt over je lidmaatschap of iets anders, mag je mij altijd aanspreken!

Danjel Hoveijn
secretaris@svfides.nl

image00003.jpeg


Sterre Leussink - Penningmeester

Hallo lieve leden!

Mijn naam is Sterre Leussink, 20 jaar oud en ik zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding. Dit jaar zal ik de functie van penningmeester binnen het veertiende bestuur der SV Fides vervullen. Vorig jaar heb ik al een beetje kunnen oefenen als penningmeester van een van de leukste commissies: de reiscommissie. Mijn taken binnen het bestuur zijn onder andere het bijhouden van de financiën, opmaken van de begroting en het betalen van facturen. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met mijn medebestuursleden een topjaar neer te zetten! 

Mocht je vragen hebben of gewoon even gezellig willen kletsen, wees dan niet bang om mij aan te spreken. Hopelijk zie ik je snel bij onze borrels of andere activiteiten!

Sterre Leussink

penningmeester@svfides.nl

Bestuursfoto_Sterre.jpg


Sam Beumer - Commissaris intern

Hi lieve leden,


Ik ben Sam Beumer, 20 jaar en ik zit op dit moment in het derde jaar van de opleiding. Sinds afgelopen jaar ben ik voor het eerst actief lid geweest van de vereniging. Hierbij heb ik mij ingezet als voorzitter van de sportcommissie en penningmeester van de introductiecommissie. Dit jaar zal ik mij nog meer gaan inzetten voor de vereniging en ga ik de functie van commissaris intern vervullen. Bij deze functie zal ik mij vooral bezighouden met wat er binnen de vereniging gebeurt. Denk hierbij aan de ontwikkelingen binnen de verschillende commissies. Ook ben ik dus het aanspreekpunt voor de leden die commissiewerk doen! Voor de andere leden ben ik natuurlijk ook altijd bereikbaar.

Mocht je vragen hebben, iets kwijt willen of gewoon even een gezellig praatje maken, sta ik altijd voor jullie klaar!

Sam Beumer

intern@svfides.nl


image00004.jpeg


Maare de Visser – Commissaris extern

Hoi allemaal!

Mijn naam is Maare de Visser, 19 jaar oud en ik zit op het moment in het derde jaar van de opleiding HBO-Rechten. Sinds vorig jaar heb ik mij actief ingezet voor de vereniging als penningmeester in de feestcommissie. Dit jaar ga ik mij binnen het veertiende bestuur van SV Fides inzetten als commissaris extern. Binnen de functie van commissaris extern zal ik mij vooral bezig houden met de acquisitie van sponsoring en al het contact dat buiten de vereniging gaat. Dit houdt in dat ik onder andere het contact met onze verschillende relaties onderhoud, maar ook de communicatie met andere verenigingen voer. 

Voor truien, tasjes en andere vragen kun je ook altijd bij mij terecht! Ik heb vorig jaar met heel veel plezier ervaren en ik ben benieuwd wat aankomend schooljaar gaat brengen!

Maare de Visser

extern@svfides.nl

image00002.jpeg