Het XIIIe bestuur

Het XIIIe bestuur der Studenten Rechten Vereniging Fides.

Voorzitter: Leora Smits
Secretaris: Lieve Lely
Penningmeester: Robbert Medze
Commissaris intern: Murad Baker
Commissaris extern: Merel Enderink

Foto_site.JPG

Leora Smits - Voorzitter

Mijn naam is Leora Smits, ik ben 21 jaar en ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding HBO-rechten. Sinds ik begonnen ben aan deze opleiding heb ik mij tegelijkertijd ook actief ingezet bij deze prachtige vereniging. Zo ben ik begonnen in de feestcommissie en eerstejaarscommissie, doorgestroomd naar penningmeester binnen het twaalfde bestuur en dit jaar zal ik de functie van voorzitter bekleden binnen het dertiende bestuur. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met mijn medebestuursleden nieuwe uitdagingen aan te gaan, successen te boeken en er een topjaar van te maken! Verder kun je mij altijd vinden op de borrels of op een van onze andere activiteiten, wees dan ook niet bang om mij aan te spreken of een drankje te doen.

Tot snel!

​Leora Smits
voorzitter@svfides.nl

Foto_leo_site.jpg

Lieve Lely - Secretaris

Ik ben Lieve en ik ben 19 jaar oud. Ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding. Ik zal dit jaar de functie van secretaris vervullen in het dertiende bestuur der SV Fides. Hiervoor was ik actief in de activiteitencommissie en de reiscommissie. Als secretaris houd ik me bezig met de ledenadministratie en maak ik de notulen tijdens vergaderingen. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor leden. Je kunt dus altijd bij mij terecht met vragen of tips. Natuurlijk kun je me ook gewoon aanspreken tijdens een borrel of andere activiteit! Ik vind het hartstikke leuk om samen een drankje te doen.

Lieve Lely
secretaris@svfides.nl

Foto_lieve_site.jpg

Robbert Medze - Penningmeester

Hallo!

Ik ben Robbert Medze, 20 jaar en zit in het tweede jaar van de opleiding. In het schooljaar 2019-2020 mag ik voor deze mooie vereniging de functie van penningmeester uitoefenen, mijn taak is dus grotendeels het bijhouden van de financiën. In de afgelopen jaren van mijn opleiding heb ik mij al ingezet als actief lid bij de Arnhemcommissie en heb dit met veel plezier gedaan, ik ben dus erg benieuwd wat ik met de rest van het dertiende bestuur ga leren en meemaken dit schooljaar!

Mij lijkt het leuk als dit jaar de contacten binnen de vereniging vergroot worden, dus kom een praatje maken als je mij tegenkomt op school of bij een van onze activiteiten.

Robbert Medze

penningmeester@svfides.nl

Foto_robbert_site.jpg

Murad Baker - Commissaris intern

Hallo!

Ik ben Murad Baker, 18 jaar oud en ik zit in het tweede jaar van de opleiding HBO-rechten in Nijmegen. Dit jaar ben ik de commissaris intern van het dertiende bestuur der SV Fides. Ik ben het aanspreekpunt voor leden van de vereniging, dus mocht je een vraag hebben kan je het aan mij stellen. Wees niet bang om mij aan te spreken, ik vind het namelijk leuk om in gesprek te zijn met onze leden. Ook ga ik over de commissies en zal ik erop toezien dat de commissies hun taken uitvoeren. Ik ben altijd in voor een feestje, mijn favoriete activiteit van SV Fides is dan ook de maandelijkse borrel. Ik ben hier altijd aanwezig, zie ik jou hier ook?

Murad Baker

intern@svfides.nl

Foto_murad_site.jpg

Merel Enderink – Commissaris extern

Ik ben Merel Enderink, 19 jaar oud en zit momenteel in het derde jaar van mijn studie. Ik ben sinds vorig jaar actief lid bij SV Fides, ik was lid van de feestcommissie en de introductiecommmissie. Dit jaar was ik toe aan meer uitdaging en ik wilde graag weer mijn steentje bijdragen aan de studievereniging. Ik zal daarom dit jaar de functie van commissaris extern vervullen. Als commissaris extern houd ik me vooral bezig met de acquisitie van sponsoring, onderhoud van contact met relaties en communicatie met andere verenigingen. Ook kun je voor bijvoorbeeld truien/tasjes bij mij terecht.

Als je eventueel vragen hebt of even gezellig wil kletsen, spreek me dan vooral aan!

Merel Enderink

extern@svfides.nl