Het XIIe bestuur

Het XIIe bestuur der Studenten Rechten Vereniging Fides.

Voorzitter: Carmen Kooijmans
Vicevoorzitter: Emma Klaver
Secretaris: Michelle Zwanikken
Penningmeester: Leora Smits
Commissaris extern: Fleur Evers

IMG_4058.jpg
v.l.n.r. Leora Smits, Emma Klaver, Carmen Kooijmans, Michelle Zwanikken, Fleur Evers

Carmen Kooijmans - Voorzitter

Ik ben Carmen Kooijmans, 22 jaar oud en zit in het laatste jaar van mijn studie. Al enkele jaren zet ik mij actief in voor SV Fides. Als eerst als lid van de activiteiten- en introductiecommissie en vervolgens als secretaris in het 11de bestuur. Dit is mij zo bevallen dat ik me graag nog een jaar voor de vereniging wil inzetten. Dit keer als voorzitter van het 12de bestuur van SV Fides.

Samen met de andere vier meiden gaan wij er dit jaar onder andere voor zorgen dat er leuke formele en informele activiteiten, feesten en borrels en een buitenlandse reis voor onze leden wordt neergezet. Ik hoop je dan ook bij een van deze activiteiten te mogen zien. Spreek mij vooral aan, want dat vind ik alleen maar gezellig! Ook met vragen kun je bij mij terecht of als je gezellig een babbeltje met mij wilt maken.

​Carmen Kooijmans
voorzitter@svfides.nl

IMG_4358.jpg

Emma Klaver - Vicevoorzitter

Ik ben Emma, ik ben 21 jaar oud en zit in het derde jaar van de opleiding. Ik zal dit jaar de functie van vicevoorzitter vervullen. Als vicevoorzitter ondersteun ik onder andere de voorzitter. Mijn doel is om van Sv Fides een toegankelijke vereniging te maken waar voor iedereen een plekje is en samen met de rest van het bestuur zal ik daar dit jaar aan werken. Ik vind het leuk om met mensen in contact te staan en een gezellig praatje te houden, maar ook om met medestudenten over hen ervaringen op de opleiding en hen ervaringen met SV Fides te praten. Dat komt mooi uit want als vicevoorzitter zal ik ook een aanspreekpunt zijn voor leden, dus zit je met iets of heb je een vraag, schroom dan niet om mij aan te spreken. Dat kan via mail, maar natuurlijk ook tijdens activiteiten of op een van onze gezellige borrels!

Emma Klaver
vicevoorzitter@svfides.nl

IMG_4336.jpg

Michelle Zwanikken - Secretaris

Hallo! Mijn naam is Michelle Zwanikken, ik ben 21 jaar en zit momenteel in het tweede jaar van mijn studie. Dit jaar mag ik binnen het twaalfde bestuur van SV Fides de rol van secretaris vervullen. Mijn functie houdt onder andere het notuleren van vergaderingen en het bijhouden van de ledenadministratie in. Verder ben ik ook het aanspreekpunt voor leden, dus mocht je vragen, tips of zin in een praatje hebben, spreek me gerust aan bij een van onze borrels of activiteiten!

Michelle Zwanikken
secretaris@svfides.nl

IMG_4386.jpg

Leora Smits – Penningmeester

Mijn naam is Leora Smits, 20 jaar oud en woonachtig in het altijd gezellige Nijmegen. Momenteel zit ik in het tweede leerjaar van de opleiding HBO-Rechten.

Al vanaf mijn propedeusejaar zet ik mij actief in voor SV Fides en kijk er dan ook erg naar uit om dit jaar de functie van penningmeester te bekleden binnen het 12e bestuur der SV Fides. Je kunt mij aanspreken voor vragen over de financiën of over borrels en feesten. Maar je mag mij altijd alles vragen, wees dan ook niet bang om een praatje met mij te maken of samen een drankje te doen. Ik hoop dat we dit jaar weer veel nieuwe leden kunnen enthousiasmeren en er samen met elkaar een gezellig jaar van gaan maken.

Tot bij onze activiteiten en borrels!

Leora Smits
penningmeester@svfides.nl

IMG_4398.jpg

Fleur Evers – Commissaris extern

Mijn naam is Fleur Evers en ik zit in het derde jaar van mijn studie. Dit jaar ben ik commissaris extern van SV Fides, iets dat ik met veel plezier doe! Mijn functie houdt in dat ik me vooral bezig houd met het onderhouden van contact met andere verenigingen, dat ik de verantwoordelijke ben voor alle promotie van de vereniging en daarnaast houd ik me nog bezig met het werven van sponsoring. Ook voor alle vragen omtrent (het bestellen van) truien kun je bij mij terecht.

In mijn vrije tijd kun je mij veelal vinden in de stad, waar ik het leuk vind om gezellig een biertje te doen met vrienden. Je zult me dan ook op elke borrel spotten, dus wees vooral niet bang om me aan te spreken en samen met een drankje te proosten!

Fleur Evers
extern@svfides.nl