Nieuws

MENTORENSOLLICITATIES

Inmiddels is de organisatie al druk bezig met het treffen van alle voorbereidingen voor de meest fantastische week van het jaar: de introductie! 

Dit jaar zal de introductie plaatsvinden van 26 t/m 29 augustus 2019. Natuurlijk hebben we hier ook dit jaar weer enthousiaste mentorpapa's en -mama's voor nodig die ons willen helpen om van deze week een onvergetelijke tijd te maken voor alle nieuwe studenten. Dus ben jij gezellig, spontaan, niet vies van een feestje en heb je enig gevoel voor verantwoordelijkheid?  Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Let op: aanmelden kan tot 1 mei! Daarnaast willen we na je aanmelding ook graag even kennis met je maken. Houd er rekening mee dat deze kennismakingsgesprekjes zullen plaatsvinden in de week van 6 mei. Ook zullen we met alle aanstaande mentoren voorafgaand aan de introductie samen een hapje eten om elkaar alvast te leren kennen, maar ook alle belangrijke informatie zal dan verstrekt worden. De datum voor het mentorendiner betreft 20 mei, dus houd deze alvast vrij! 

Ben jij geïnteresseerd om dit jaar deel uit te maken van de leukste dagen van het studiejaar? Meld je dan snel aan via het volgende formulier: https://forms.gle/t2VYGgJyxbUhsauN6 

Om alvast een sfeerimpressie te krijgen kun je voor de foto's van voorgaande jaren terecht via: https://www.svfides.nl/mijn-sv-fides/fotoalbums/introductie-2018

Wij zien jouw aanmelding graag tegemoet!

Groetjes, 

De introductiecommissie en het bestuur 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen