Nieuws

Mentoren introductie 2018 gezocht!

Op 27 augustus 2018 is het alweer zover, dan gaat de introductie van 2018 van start. Het lijkt nog heel ver weg, maar de introductiecommissie is al heel druk bezig met alle voorbereidingen voor deze fantastische week! De introductie is natuurlijk niet compleet zonder mentoren, dus zijn wij op zoek naar jou!

Naast een super leuke week vol met gezelligheid vindt er in mei een mentorendiner plaats, zodat je alvast kennis kunt maken met de medementoren. Ook krijg je voor het mentorschap een vergoeding van de HAN. Indien je mentor wordt in Arnhem krijg je daarbij gratis consumpties.

Houd jij van gezelligheid, heb jij gevoel voor verantwoordelijkheid en ben jij beschikbaar in de week van maandag 27 augustus t/m vrijdag 31 augustus? Stuur dan een mailtje naar secretaris@svfides.nl met daarin jouw naam, klas, telefoonnummer en welke stad je studeert. Stuur daarbij ook een korte motivatie waarom jij geschikt bent als mentor. Ook wanneer je al eerder mentor bent geweest tijdens de introductie ontvangen we graag een mailtje van je zodat we weten dat je ook tijdens de aankomende introductie weer beschikbaar bent. De kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden op 15, 17 en 18 mei, dus zorg dat je in ieder geval één van deze dagen kunt.

​Wij zien jouw aanmelding graag tegemoet!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen