Nieuws

BESTUURSSOLLICITATIES

BESTUURSSOLLICITATIES

Ondanks dat het jaar nog lang niet voorbij is, beginnen wij alvast met de zoektocht naar het nieuwe bestuur voor collegejaar 2019-2020. Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die ervoor gaan zorgen dat de vereniging verder zal gaan groeien, samen met de commissies leuke activiteiten voor de leden willen organiseren en zich voor 100% zullen inzetten. Je kunt solliciteren voor de volgende functies:

  • Voorzitter:

Als voorzitter ben je op de hoogte van alles rondom de vereniging en heb je de grootste verantwoordelijkheid. Je zit de de bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergaderingen voor en maakt de agenda's voor deze vergaderingen. Bij sommige evenementen en de introductie houd je een praatje en je bent de spil tussen de opleiding en de vereniging. Er wordt van de voorzitter verwacht dat problemen binnen de vereniging aangepakt worden en dat de jaaragenda wordt bijgehouden. Tot slot ben je het gezicht van de vereniging en dien je je representatief op te stellen.

  • Secretaris:

Als secretaris houd je je vooral bezig met het administratieve gedeelte van de vereniging. Zo notuleer je tijdens alle bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergaderingen, houd je de ledenadministratie en lidmaatschap bij en verstuur je mails. Je bent het aanspreekpunt van de leden en het is voor deze functie van belang dat je voor iedereen toegankelijk bent. 

  • Penningmeester:

Als penningmeester houd je je gedurende je bestuursjaar bezig met alle zaken rondom de financiën van de vereniging. Zo ben je verantwoordelijk voor het vaststellen van de begroting en het opmaken van een jaarverslag. Daarnaast krijg je te maken met het voldoen of maken van facturen, het afhandelen van declaraties en het verzorgen van de jaarlijkse contributie. Voor deze functie is het van belang dat je organisatorisch bent ingesteld, goed om kunt gaan met geld en een groot verantwoordelijkheidsgevoel bezit.

  • Commissaris intern:

Als commissaris intern ga je je bezighouden met de interne taken van de vereniging. Zo ben jij het aanspreekpunt van alle commissieleden en ben je verantwoordelijk voor (bijna) alle commissies. Verder zorg jij voor alle plannen die geschreven moeten worden en vervang je bij afwezigheid de voorzitter bij gelegenheden die te maken hebben met onze actieve leden. 

  • Commissaris extern:

Als commissaris extern houd je je bezig met het werven van sponsoren en het onderhouden van het contact met externe partijen. Denk hierbij aan het organiseren van evenementen met andere studieverenigingen, het bijwonen van borrels en activiteiten van anderen en gesprekken voeren met onze sponsoren. Ook alles rondom de PR valt onder jouw verantwoordelijkheid. Jij gaat ervoor zorgen dat organisaties en verenigingen met SV Fides een samenwerking aan willen gaan en dat wij op de kaart komen te staan!

 

Heb jij interesse in een bestuursfunctie? Stuur dan  uiterlijk 1 mei een mailtje naar secretaris@svfides.nl waarin je jezelf kort voorstelt en een motivatie schrijft over waarom jij voor het nieuwe bestuur geschikt bent en wat jouw visie is voor SV Fides. 

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van SV Fides

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen